Убавина

Жени решен е најголемиот проблем! Ласер кој одстранува 70% од целулитот:)

Некои експерти предвидуваат дека  “Celulaz” го променува начинот на борба против целулитот, додека други се попретпазливи, и тврдат дека третманот од 3.500 евра е решение. Третманот вклучува и употреба на крема, покрај ласерот.

Повеќето привремени решенија за целулитот мора да се повтори. Спротивно на тоа  “Celulaz” е третман кој дава драматични резултати. За разлика од другите третмани  “Celulaz” се става еден сантиметар под кожата, кога се поставува, тој прво ги топи џеповите масти, а потоа ги напаѓа влакната кои содржат масти. На крај, ласерот е под контрола на горниот слој на кожата за да се активира производството на колаген.

Напиши коментар