man fashion

Жените сакаат мажи во црвено

Познато е дека жените сакаат кога мажите ја имаат црвената боја на себе. Тргнувајќи од ова знаење дизајнерите ја препорачуваат црвената боја оваа зима.

Претежно во плакарите на мажите се наоѓа облека во земјени тонови, но тоа е голема грешка. Доколку сакате да бидете привлечни за спротивниот пол, а воедно да бидете во тренд облечете нешто црвено.

Напиши коментар