Мода

Зимски чанти од H&M

Чантите се неизоставен дел од женскиот изглед. Секогаш крајниот изглед се украсува со чевли и чанти кои ќе ја дадат завршната слика на замислениот изглед.

Оваа зима најзастапени се кафените и црните чанти, но се забележува дека и чантите во неколку бои имаат голем удел колекциите. Погледнете што H&M подготви за вас:

Напиши коментар