Мода

Знаевте ли дека една мајца може чуда да направи?:)

Некој беше доволно креативен па смисли како со една блуза да имате 16 различни изгледи. Многу еднодтавно:) Погледнете го видеото па можеби нешто од ова ќе ви се допадне и ќе пробате да го изведете. Никогаш не се знае, можеби ќе се најдете во ситуација кога ќе ви затреба:)

Напиши коментар