ШоуБиз

Зошто Хју Џекмен прифаќа улоги? Па, да може да пцуе:)

Актерот ја прифатил улогата во филмот „X-Men: First Class“ од причина што во некои сцени му било дозволено да пцуе. Австралијанецот  откри пред медиумите дека му се допаѓа што неговиот лик е поинаков од останатите.

Мојот лик мора да биде поинаков од другите, вели Хју Џекмен (42).

Актерот призна дека на драго срце ја прифатил улогата откако дознал дека во некои сцени може слободно да пцуе и да се кара.

–  Никој друг не ја има таа привилегија. Јас сакам да бидам поинаков од другите – вели Австралијанецот.

Напиши коментар