Мода

„Guess by Marciano“ за 2012 година

Серијата електрични колекции на Гес спечали за брендот голем број фанови и приврзаници. Ако имате потреба од инспирација за пролетно-летната колеција од облека, тогаш едно од најдобрите места, каде можете да ја најдете е имено новата колекција на познатата марка.

Напиши коментар