Мода

„MaxMara“ за пролет 2012

Модната куќа успева да усогласи два различни стила во својата нова колекција за пролет/лето 2012 година. Едниот стил е под влијание на хипи ерата, широка облека во разновидни бои и принтови. Другиот стил представува доста построги модели, главно во црно бело, со прави линии и без детали, соодветни за бизнис дамите.

Напиши коментар