man fashion

„Shipley & Halmos“ за мажите во пролет

Последната пролетна колекција на брендот е фокусирана најмногу на чевлите и аксесоарите. Како и обично сликите на нивните производи зборуваат доволно сами по себе. Сигурни сме дека ќе најдете нешто што ви се допаѓа и ќе се ориентирате кон она што е во тренд за следнава сезона.

Напиши коментар