man fashion

„True Religion“ пролет-лето/2012

Ова е последната колекција на брендот која е базирана на идеата – „Слободен дух и чувство за авантура“.  Се е под знакот на спортски елементи, секојдневно, едноставно и удобно, а тоа значи фармерки, едноставни маички, тексас, карирани кошули, едноставни чевли без излишни додатоци.

Напиши коментар