Sweet Home

Модерни трпезариски маси

Трпезариските маси се делот од мебелот во домот кој покрај својата основна функција поставување на храната има дополнителна декоративна функција.

Многумина од дизајнерите препорачуваат при уредување на кујнскиот простор прво да се посвети внимание на изборот на трпезариска маса а подоцна да се планира изгледот на кујната. Тој став го оправдуваат со уверувањето дека храната, колку да е вкусна доколку е изедена на несоодветно место нема да преставува доволно големо задоволство. Останатите елементи на кујната се избираат во зависност од тоа каде ќе биде поставена трпезариската маса како и нејзиниот облик и дизајн.

Изборот на трпезариски маси е неверојатно богат, нивната форма, големина и дизајн зависат од Вашиот вкус…

Ние само предлагаме…Вие одлучете!!!

Напиши коментар