Motherhood

9 месечното патување..

Од зачеток до најубавото нешто на светот

Има едно место на светот каде внатрешноста е обложена со љубов, а секој шум претставува допир од најсаканите. .. Целиот универзиум е спремен да се радува на него, чекајќи го олицетворението на љубовта, Божјиот благослов, најмилата и најсовршена перфекција наречена БЕБЕ…

Ви го претставуваме неговото 9 месечно патување во најбезбедното место кое постои- мајчината утроба…

Напиши коментар