man fashion

Стилот на Кристијано Роналдо

Денешната мега ѕвезда, Кристијано Роналдо се појави како скромно момче кое плени со својата срамежливост. Денес тој е еден од најмоќните спортисти кој има свој стил.

За Роналдо може да се каже дека навистина внимава на својот изглед. За себе вели дека внимава и за најмалите детали, со други зборови тој е перфекционист.

За сите оние кои го преферираат спортскиот изглед ова се најдобрите изданија на Роналдо. Сталјингот на Роналдо нека ви послужи како пример за добар изглед.

Напиши коментар