ШоуБиз

Црно-бела фотосесија на Лохан!

Еден од најпознатите светски фотографи Тери Ричардсон, неодамна имал шанса да направи прилично обемна фотосесија во која главен лик била проблематичната Линдзи Лохан и тоа во нејзиниот дом во Шато Мармонт.

Сликите се токму онакви какви што сите би можеле да очекуваме од Лохан: со цигара во раката, со гризење нокти, прилично многу сличности со Мерлин Монро и секако, по некоја фотка на која случајно се гледа брадавицата.

Уживајте во црно белите слики кои се вистинско уметничко дело:

 

 

 

 

 

Напиши коментар