Art & Crafts

3Д снегулки од хартија

Денес ќе ви покажеме како да направите 3Д снегулки од хартија – одличен начин брзо и евтино да го украсите својот дом на оргинален и единствен начин со рачно изработени украси.

За изработката ви се потребни само хартија, ножици и лепило. Видете како изгледа процесот на работа:

хартиена снежинка - 10

хартиена снежинка - 11

хартиена снежинка - 14

хартиена снежинка - 12

хартиена снежинка - 15

хартиена снежинка - 17

хартиена снежинка - 2

хартиена снежинка - 3

хартиена снежинка - 4

хартиена снежинка - 5

хартиена снежинка - 6

хартиена снежинка - 7

хартиена снежинка - 8

хартиена снежинка - 1

 

Напиши коментар