Категорија

Art & Crafts

Категорија

Кога во плакарот имате некое парче облека што не го носите бидејќи нешто не е во ред со него, имате две опции: или фрлете го или обидете се да го спасите предметот и да му дадете нов живот на тоа парче. Последново може да биде малку посложено, но воопшто не…

Дали поседувате панталони што толку многу ви се допаднале што моравте да ги купите, иако се пошироки отколку што…