Art & Crafts

Направете рачно насликани чаши за пиење со помош на тегли

Теглите се одлични на толку многу начини.

Денес, ги претвораме во обоени чаши за пиење.

Во последно време може да забележиме дека пиењето од тегли е доста популарно. Секако многу подобро е да користите стаклена чаша отколку пластична.

Плус, многумина веруваат дека теглите можат да соберат повеќе.

Исчистете ги убаво теглите од етикети и оставете да се исушат. Потоа смислете го саканиот дизајн и насликајте ги со бои за стакло кои може да се најдат во продавниците за бои.

Имајте на ум дека ова не е проект „насликајте ги денес и веднаш користете“.

На бојата и е потребно време да се исуши.

Уживајте во овој интересен проект!

Напиши коментар