Категорија

Art & Crafts

Категорија

Коронавирусот ги донесе модните брендови на колена, поради што многумина од нас деновиве добиваат големи попусти. Како да се „одбраниш“ и да се одлучиш само за оние парчиња што ќе ги носиш навистина долго време?Деновите на самоизолација, загуба на работа или клиент, промени во животниот стил – сето ова не…