Категорија

Art & Crafts

Категорија

60-метарската скулптура на змеј, создадена со 2,5 милиони кристали на Сваровски која е дело на компанијата Ласвит, лесно може да се прогласи за најубавото нешто што сме го виделе… Барем тоа е она што го претпоставуваме, затоа што ако нешто може да изгледа толку прекрасно гледајќи го на екранот, ефектот…