Art & Crafts

Купија елементи од Икеа и направија нешто што ќерка им отсекогаш сакаше да го има

Кога дојде време да се реновира собата на децата, родителите ги зедоа предвид желбите на нивната ќерка, направија план и составија нешто што девојчето отсекогаш сакало да го има – голем кревет со платформа за седење и играње.

Во Икеа купиле елементи што можат да се поврзат по желба. Направија простор за креветот, додадоа полици, осветлување и ја воодушевија својата ќерка.

Погледнете како сето тоа го правеа и како изгледаше крајниот резултат. 🙂

Напиши коментар