Направи Сам

Одлична идеја: Направете шатор за деца со мешунки во градината

Децата сакаат да играат и да се кријат во шатори, а летото е одлично време да изградите барем еден заедно во градината.

Потребни ви се гранки, дрвени даски и некои канапчиња.

Еве неколку примери:

View this post on Instagram

#beantent

A post shared by Tammie Ross (@tkolins) on

Напиши коментар