Art & Crafts

Еве како лесно и од прв обид ќе закачите слика или огледало на ѕидот…

Да се закачи слика на ѕидот и да се постави право да стои за многумина е невозможна мисија.

Но, постои еден трик што  вклучува само вилушка, благодарение на кој сликите можат да се закачат и да бидат прилагодени без било каков напор.

Видеото што неодамна се појави на YouTube го објаснува едноставниот процес на закачување на слика со вилушка.

Видеото од 13 секунди, кое има над 60.000 прегледи, открива едноставен трик.

Погледнете го видеото и обидете се сами.

https://youtu.be/lMF9brIfek8

Видеото привлече многу симпатии и коментари.

– Вложив толку многу напор за да го направам ова на потешкиот начин – пишува во еден од многубројните коментари.

Напиши коментар