Art & Crafts

Феноменален ТРИК без реквизити! Како да направите панталони на половината да станат темни за 5 секунди (ВИДЕО)Идеално решение за вашите проблеми

Дали поседувате панталони што толку многу ви се допаднале што моравте да ги купите, иако се пошироки отколку што треба да бидат?

Или можеби сте изгубиле тежина во стомакот, па сега вашите омилени панталони се премногу широки на половината?

Секогаш можете да ставите појас, но со некои комбинации, ременот не е најдобриот избор.

Затоа, би било корисно да можете да ги стесните панталоните без појас.

Еден инфлуенсер од TikTok понуди совршено решение за само неколку секунди, за што нема да ви требаат реквизити!

@style

🖤STYLE TIP🖤 to make your larger pants FIT 💘 #fyp #foryou #foryoupage #whattowear #shoppinghaul #getthelook #gotolook #tiktokfashion @fashionlush

♬ original sound – style

Само откопчајте ги панталоните и внесете го копчето за панталони низ првиот соседен отвор за појаси, а потоа повторно закопчајте ги.

За еден момент, ќе добиете панталони кои совршено одговараат на вашата половина и кои повеќе нема да ви одговараат.

Многу едноставно, нели?

Напиши коментар