ШоуБиз

Близнаците на Мараја Кери си добија интернет страница!

Преслатките близнаци на Мараја Кери и Ник Кенон си добија своја интернет страница. Нивната мајка ја отворила страницата „DemBabies“ со цел да може на неа да ги објавува семејните слики со близначињата.

Морокан и Монро имаат девет месеци, а на сликите се прикажани како заедно си играат, како и на некои прилично емотивни моменти со родителите.

–          Нека рече некој дека не се преслатки, – бил коментарот на гордата мајка под сликите.

На сајтот засега може да се погледне само еден албум со фотографии од бебенцата. Наскоро се очекува Мараја да објави уште многу други.

Напиши коментар