Motherhood

Магични фотографии на новороденчиња

Погледнете ги фотографиите на Maria Murray од Хемшир, Англија. Таа стана позната во светот на фотографиите токму поради нејзината генијална идеа да направи професионални фотографии на новороденчиња. Maria Murray својата професионална кариера како фотограф ја започнува во 2006 година кога се разочарала од фотографиите на својата ќерка која ги направил локале фотограф. Тогаш таа решила да ги преземе работите во свои раце

Фотографиите кои следуваат сигурно ќе Ве принудат да останете без здив а истовремено да уживате во неверојатна убавина и милост на малите ангели.

Бонус:

Следното видео ќе Ви помогне полесно да го заспиете вашето најмило… и притоа, искористете ја приликата да направите ангелски фотографии на вашето мало „ѓаволче“.

Напиши коментар