ШоуБиз

„Фамозната нога“ на Анџелина Џоли :)

Фотошоп мајсторите уште еднаш нѐ насмеаа до солзи. Сега си поиграа со ногата на Анџелина Џоли која беше најиспромовирана на доделувањето на Оскарите. Оваа „позната нога“ им беше залепена на многу познати личности, како и на филмски јунаци, споменици…

Кога Анџелина Џоли ја покажа својата нога на Оскарите низ шлицот на фустанот на Версаче, веднаш ни стана јасно дека заврши одлична работа. Медиумите сеуште зборуваат за овој фамозен настан.

Фотошоп зависниците ја искористиле оваа поза и направиле неколку интересни фотографии кои ексклузивно ви ги прикажуваме тука:

Напиши коментар