Убавина

5 лесни и супер идеи за вашата фризура

Никако неможете да се справите со вашиот немирен реп или пак не ги знаете тајните на врзувањето? Ние ви нудиме неколку решенија кои сигурно вреди да ги пробате.

Доколку сте од оние девојки кои се зависни од репчето, а никако не сте вовеле новитети во правењето на оваа фризура, еве неколку видеа кои сигурно ќе ви помогнат да го направите тоа.

http://www.youtube.com/watch?v=Ozwy97yHqXs&feature=player_embedded

Напиши коментар