Мода

Рамни сандали од Zara – за Лето 2012

Рамните сандали од брендот Zara се вистинско освежување кога се во прашање високите температури. Едноставни се, а сепак прилагодливи за сечиј вкус… Извонредни се !!!

Очекувано, ги има во повеќе бои, видови и стилови, лесни се и пријатни.
Минималните детаљи овозможуваат уникатен изглед, а сето тоа, во комбинација со удобниот чекор е гаранција за совршените сандали за Лето 2012…

Одлучете се за вистинските, во последниот каталог на сандали од Zara, за Лето 2012.

Напиши коментар