Bridal

7 прекрасни свадбени креации од Vera Wang…

Колекциите на Vera Wang, секогаш биле врвот на најбараните модели во индустрија на свадбените дизајни.

Време е да ви понудиме нешто, најново….

Еве ги најновите, 7 прекрасни дизајни…

 

 

Напиши коментар