ШоуБиз

Adele како мала! Погледнете!

Изгледа дека од мали нозе Adele била одлучена дека сака да стане музичка ѕвезда. Како штo ни покажуваат нејзините слики од детството, на добитничката на врвни награди во повеќе наврати, ѝ било судено да свири на гитара, иако се работи само за обична, пластична играчка.

На сликата Adele има само четири години. На една од сликите, пејачката има само девет месеи и седи во скутот на својот татко, кој го напуштил семејството кога Adele имала само две години.

–          Ако го видам, ќе му плукнам во лице. Не сакам да слушнам за него веќе никогаш, – биле зборовите на пејачката во едно неодамнешно интервју.

Како дете Adele била доста срамежлива и повлечена, но талентот се гледал уште на самиот почеток кога таа почнала да си потпевнува низ дома.

Напиши коментар