Дестинации

Африка – одмор за душата и телото

Најпрво разгледајте ја галеријата со најубавите африкански резорти и веднаш ќе знаете зошто ја избравме Африка како совршена дестинација за одмор на духот и телото. Токму Африка е местото за сите оние кои сакаат да побегнат далеку од шумот на цивилизацијата и да уживаат во раскошната природа и луксузните резорти.

Savanna Private Game Reserve

Savanna Private Game Reserve

Savanna Private Game Reserve

Savanna Private Game Reserve

Savanna Private Game Reserve

Savanna Private Game Reserve

 

The Marine Hermanus

The Marine Hermanus

The Marine Hermanus

Singita Ebony

Singita Ebony

Singita Ebony

Singita Ebony

Singita Boulders

Singita Boulders

Singita Boulders

Singita Boulders

Singita Lebombo

Singita Lebombo

Singita Lebombo

Singita Lebombo

Singita Lebombo

Singita Sweni

Singita Sweni

Singita Sweni

Singita Sweni

Singita Sweni

Singita Sweni

Ulusaba Private Game Reserve

Ulusaba Private Game Reserve

Ulusaba Private Game Reserve

Ulusaba Private Game Reserve

Ulusaba Private Game Reserve

Ulusaba Private Game Reserve

Leopard Hills

Leopard Hills

Leopard Hills

Leopard Hills

Leopard Hills

Leopard Hills

Makanyane Safari Lodge

Makanyane Safari Lodge

Makanyane Safari Lodge

Makanyane Safari Lodge

Makanyane Safari Lodge

 

Напиши коментар