ШоуБиз

Ајде да се бациме, да им докажам дека јас ги сакам жените

Џон Траволта и Кели Престон се во брак многу години, и по толку години љубов во јавноста излегоа информации кои го разнишаа нивниот брачен живот. Пред само неколку дена Џон доби уште една закана дека многу наскоро ќе биде објавена книга во која ќе бидат раскажани сите негови испади и врски со мажите.

На сето ова Џон Траволта, 58, и Кели Престон, 49, одговорија со сочен бакнеж и допири на црвениот тепих. До кога ли само вака ќе позираат не знаеме, но ќе ја чекаме реакцијата по издавањето на книгата.

Напиши коментар