Prison brake

Ако беше дозволен алкохол на работа…

1.Вработените сигурно ќе доаѓаат на работа

2.Го намалува стресот

3.Води до искрена комникација

4.Ги намалува изостаноците од работа бидејќи можеш да дојдеш на работа мамурен

5.Ги намалува приговорите за ниски плати

6.Од вработените ќе слушнете што тие мислат, а не тоа што сакаат да го слушнат шефовите

7.Ги намалува трошоците за греење во зима

8.Го зголемува задоволството од работа- ако имаш лоша работа баш ти е гајле

9.Ги намалува годишните одмори-луѓето одвај чекаат да се вратат на работа

10.Колегите ти изгледаат поубави

11.Храната во бифето е поубава

12.Пијаните шефови полесно даваат покачување

13.Ако прднеш на состанок, нема да ти биде срам

Напиши коментар