ШоуБиз

Ако може сестра и ќе може и она – и Кристина Беквалац отиде во пејачките води?

На Кристина Беквалац, сетсрата на Наташа Беквалац изгледа и се допадна јавниот живот. Покрај сестра и таа е постојано присутна во медиумите. Постојано ја има во жолтата штампа, а сега изгледа сака и самата да е заслужна за тоа.

Таа на своите пријатели на Твиетр им се обратила со прашањето: Мислам дека и јас ќе пропеам во дует со сестра ми. Што мислите вие за тоа, како би изгледало? Имав прилика да бидам во нејзин спот…

Кај една па и две ќе ги издржиме 🙂

 

Напиши коментар