man fashion

Аксесоари за него од H&M

Пролетта доаѓа заедно со модните додатоци. Погледнете ја оваа навистина пребогата понуда на машки очила, чевли, колани, чанти и се останато. Навистина многу жално што брендов сеуште го нема кај нас, но бидејќи во соседните држави веќе го има, се надевам ќе имаме среќа и ние.

 

Напиши коментар