Мода

Аксесоарите – важен моден акцент оваа зима

Сезонава една од основните тенденции се однесува на аксесоарите и поточно на ракавиците и шаловите кои се едни од нашите омилени зимски дотатоци и кои имаат силно влијание врз аутфитот и за кои сезонава важи правилото – стил и обем.

 

 

 

Напиши коментар