man fashion

Актуелен тренд во машката мода – носете џинс!

Џинс во било која комбинација! Еве како изгледаат актуелните џинс парчиња наменети за оваа сезона: изберете темни фармерки со едноставен крој што ќе ја следи линијата на телото и полека се стеснува надолу и овој пат изберете сосема исчистен модел без апликации или било какви детали. Подеднакво модерни се и тексас кошулите во сите нијанси на џинсот.

Освен тоа како што ќе видите во галеријата карираните кошули и плетените џемпери, како и волнените елечиња се парчиња гардероба кои најдобро се вклопуваат со новиот џинс.

 

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (2)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (3)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (4)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (5)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (6)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (7)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (8)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (9)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (10)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (11)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (12)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (15)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (18)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (29)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (31)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (33)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (34)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (36)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (40)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (41)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (43)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (45)

Knits and Jeans in Nudie Jeans Fall-Winter 2012-2013 Lookbook (47)

 

Напиши коментар