Убавина

Актуелна мејкап тенденција – земјени нијанси

За љубителите на земјените бои еве една одлична информација: Оваа сезона во областа на мејкапот земјените бои се апсолутен хит. Еве неколку дневни и вечерни идеи со професионални инструкции за апликација на шминката.

Вечерна мејкап идја во земјени бои

Одлична вечерна мејкап идја во земјени бои. Со помош на илустрацијата ќе ви се разјасни процесот на работа. Наместо темни сенки, пробајте ја оваа варијанта. Без разлика што се работи за нежни бои, ефектот е интензивен, а лицето делува свежо и ненаметливо. Целта на професионалната шминка е да не се забележува всушност колку шминка сме употребиле.

Makeup Lovers Unite!

Дневна варијанта на мејкап во земјени бои:

Makeup Lovers Unite!

Уште неколку идеи за тоа како да ги комбинирате земјените бои:

cute

'

Love this

..

.

armani.

.

....

Simple Beauty

olive green/brown

stockton johnson. elle.

pink lips

copper eyes

Glow

red lip

 

Напиши коментар