man fashion

Актуелни машки фризури за пролет/лето 2012

Погледнете кои се најактуелните фризури за пролетта на 2012 година. Пред се, тоа се кратки и средно долги фризури, додека долгите коси се сосема аут оваа сезона. Има неколку интересни стилови на обликување на косата, притоа – од ретро па се до ултра модерен изглед.

1 Коментар

Напиши коментар