Sweet Home

Актуелни тенденции во ентериерот: хит бојата (портокалово – црвена)

Секоја година американската компанија Pantone што се јавува како пионер во одредувањето на стандардите за бои и дизајн, избира специфична хит боја за тековните 12 месеци.

Можеби веќе знаете дека боичката за 2012-та година е  Pantone 17-1463 Tangerine tango

 

Напиши коментар