man fashion

Актуелните пролетни бои

Ни се чини дека оваа пролет-лето сезона има големо разнообразие што се однесува на модните стилови, широк спектар на актуелни бои и необични комбинации исто така. Но да се навратиме на темата во однос на актуелните бои. Пред се ќе го нагласиме џинсот како материјал во неговата класична боја. Сето тоа е ултра модерно. Понатака жолтата, сината и зелената како вообичаени пролетни бои и за крај но не и на последно место црвената боја која никогаш не била застепане како сега. Бежовите, крем и пастелни нијанси имаат подеднакво силно влијание.

 

Напиши коментар