Убавина

Актуелните сезонски маникир дезени и бои

Убавиот маникир е како накит на женските раце. За денес ви подготвивме богата галерија со најразлични и оргинални маникир идеи па се надеваме дека и вие ќе уживате разгледувајќи ги и дека ќе најдете инспирација за вашиот следен маникир.

 

 

Напиши коментар