Мода

Alexnader McQueen со колекција која остава без здив

Најовата колекција на Alexnadre McQueen, наменета за жената е моќна и впечатлива. Едноставен крој, но со впечатливи материјали и силен и изразен појас околу струкот.

Во колекцијата освен елегантините фустани има и мантили и панталони кои се во целост и се високо до вратот. Без двоумење оваа колекција може да ја прогласиме за вистинско уметничко дело.

Напиши коментар