Дестинации

„Alila Villas Soori“ среде благословениот рај

Рашкошна исконска природна убавина што изгледа како недопрена од човечка рака и затоа напомнува на одамна исчезнатиот Рај на земјата. Среде оваа бујна вегетација близу тиркизниот залив се наоѓаат индивидуални лукзузни вили кои нудат разновидна релаксација и уживање буквално на секој сантиметар од својата површина.

 

Напиши коментар