man fashion

Ana Locking есен/зима 2012-13

Колекцијата представува еден вид временска капсула која не носи во ретро стилот на 1920-та година. Екстремно класична, во духот на ретро, но со примеси на новото и модерното и како резултат го добивате денешниот џенталмен кој изгледа токму вака. Дали ви се допаѓа или не, преценете сами.

Напиши коментар