ШоуБиз

Andrea Bocelli: Трето па женско :)

Славниот италијански тенор Andrea Bocelli и неговата вереница Veronica Berti добиле ќерка по име Viginia…

Veronica за списанието „Hello!“ изјавила дека се одлучиле токму за тоа име бидејќи е ретко и не познаваат никој кој така се вика. Не познаваат никој што има ќерка со такво име, нивната ќерка е единствена.

–          Покрај татко ѝ и двајцата браќа Virginia има буквално да ужива, веќе сите ја обожаваме, – вели гордата мајка која вчера заедно со сопругот и новороденчето ја напуштила болницата.

Bocelli од првиот брак има два сина по име Amos (17) и Matteo (14), а со Veronica е во врска од 2002 година. Покрај тоа што му е вереница, таа му е и манџер.

Напиши коментар