ШоуБиз

Андреј Пејиќ е женствен и шокантен, дали и неговиот брат е таков?

Андрогениот модел Андреј Пејиќ се стекна со светска слава за многу краток временски период. Тој не е само познат заради својот невообичаен изглед, туку беше ангажиран и како главно лице на ревиите на многу големи модни брендови.

Додека Андреј го пратат со секакви коментари, за женствениот изглед, погледнете како изгледа неговиот брат. Тој е маж со црна коса, убаво тели и воопшто нема допирни точки со Андреј иако е негов брат.

Мажествениот Игор е голема поддршка на Андреј. Тој го поддржува во она што го работи иако за него сепишуваат многу лоши приказни.

Напиши коментар