ШоуБиз

Анџелина со предговор за книгата на Били Боб Торнтон!

Актерката Анџелина Џоли од 2000 до 2003 година беше во брак со Били Боб Торнтон. По развдот, таа немала многу убави зборови за тој брак и поминатиот период со Били. Дури си ја отстрани и тетоважата која му беше наменета нему. Тој период ѝ беше обележан со дрога и депресии. Сепак, Џоли се согласила и изминативе денови напишала предговор за книгата која ќе ја објави лично Торнтон.

Се работи за биографија на Били во која се опишани неговите пет бракови, а самата Џоли се наоѓа во книгата со наслов „The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts“. Сеуште не се знае кога книгата ќе се најде во продажба, а не се познати ни детаљи од истата.

Напиши коментар