ШоуБиз

Angela Merkel и David Cameron навиваат заедно :)

На самитот G8, кој овој викенд се одржа во кампот на David, освен што се разговарало за моменталната глобална политичка ситуација, се гледало и финалето во фудбал од Лигата на шампионите.

Британскиот премиер David Cameron славел откако Didier Drogba го заврши последниот пенал и му го осигура првото место на Chelsea во Лигата на шампиони.

Германската канцеларка Angela Merkel, пак, не можела да ја избрише загриженоста од своето лице, бидејќи секако, навивала за Bayern.

Заедно со нив гледал и Barack Obama, кој веруваме дека во оваа ситуација бил неопределен или тајно навивал за својот фаворит.

Напиши коментар