Motherhood

Ангелчиња во снегот

Кој најмногу му се радува на снегот? Со сигурност тоа се децата. Интересна е гледката кога тие се валкаат во снегот и се обидуваат да направат некаква фигура. А уште по интересни се најмалите кога прв пат ќе се сретнат со снег. Првиот допир со нешто што е многу ладно, но и меко и лесно за играње со него.

Погледнете неколку преубави фотографии од ангелчиња во снег:)

 

Напиши коментар