Дестинации

Anguilla – Кариби

Anguilla е можеби најживописното катче на Карибите. Туризмот овде во најголем процент е на ултра високо ниво и подразбира изнајмување индивидуални вили кои се поставени на самиот брег, со одличен поглед и плажа. Еве како изгледаат вилите наменети за изнајмување:

Moonraker, Anguilla, Caribbean

Villa Azure, Anguilla, Caribbean

Villa Black Pearl, Anguilla, Caribbean

Alcyon Villa, Anguilla, Caribbean

Bird of Paradise Villa, Anguilla, Caribbean

White Cedars, Anguilla, Caribbean

Sky Villa, Anguilla, Caribbean

Sand Villa, Anguilla, Caribbean

Indigo, Anguilla, Caribbean

Ani North, Anguilla, Caribbean

Sand Castle, Anguilla, Caribbean

Desert Rose, Anguilla, Caribbean

L'Embellie Villa, Anguilla, Caribbean

Villa Paradise, Anguilla, Caribbean

 

Напиши коментар